Over ons

EXPERTEN OP HET TERREIN

Service is een kunst

Over ons

BSSI is in 2006 opgericht en heeft al snel naam gemaakt in de dienstverlenende en industriële schoonmaaksector. Het brede aanbod van diensten en de multiservice aanpak maken BSSI tot een partner bij uitstek voor elk bedrijf dat zijn werkruimtes in alle vertrouwen wil onderhouden en verbeteren.

Het unieke van BSSI ligt in de vruchtbare combinatie van innovatie en ervaring. Hoewel BSSI ongetwijfeld een jong bedrijf is, is het niet nieuw op het gebied van dienstverlening.

Bijna 40 jaar ervaring, opgedaan in de grootste schoonmaakbedrijven, hebben de oprichter van BSSI in staat gesteld om het beste van de knowhow samen te brengen en tegelijkertijd dynamiek en een innovatieve geest bij te brengen.

Een duurzame samenwerking is gebaseerd op een echt partnerschap. BSSI blijft dicht bij zijn klanten staan, met als doel zo goed mogelijk aan hun eisen te voldoen.

Dankzij zijn professionaliteit is BSSI de voorkeurspartner geworden van verschillende vooraanstaande bedrijven.

Excellentie

Bij BSSI wordt alles in het werk gesteld om een optimale efficiëntie te garanderen. Gekwalificeerd en ervaren personeel en de meest efficiënte hulpmiddelen en werkmethodes zijn zonder twijfel de sleutels tot de kwaliteit van onze dienstverlening. Het beschikbare, flexibele en attente BSSI-team maakt het bedrijf tot een ideale en betrouwbare partner. En dit, tegen de meest aantrekkelijke tarieven.

De mens staat centraal

BSSI stelt alles in het werk om het welzijn van haar medewerkers te garanderen. Voor elke medewerker bieden wij een passende opleiding en begeleiding aan. Wij waarderen elk individu op zijn waarde door een eerlijke verloning en vergoedingen toe te kennen. Onze teams onderhouden nauwe relaties in een vriendelijke en open sfeer. Fundamentele waarden zoals respect voor anderen, luisteren, wederzijdse steun en integriteit staan centraal in onze managementaanpak.

BSSI zorgt dus voor een klimaat dat bevorderlijk is voor kwaliteitsvol werk. Gemotiveerde, betrokken medewerkers, die hun taken met plezier en vertrouwen uitvoeren, geven het beste van zichzelf en zijn des te efficiënter.

Flexibiliteit voor een betere service

Elke klant is uniek en heeft zijn eigen wensen en voorkeuren. Daarom past BSSI voortdurend zijn diensten aan de specifieke behoeften van de klant aan en vindt het voortdurend nieuwe, hoogwaardige oplossingen op maat.

Helderheid en transparantie

Goede communicatie is de basis voor een gezonde en duurzame samenwerking.

Elke klant heeft toegang tot alle informatie over het programma en de prijszetting, volgt dagelijks de gang van zaken en raadpleegt de regelmatig verzonden verslagen en rapporten.  Op die manier worden eventuele opmerkingen snel opgepikt, waarbij BSSI snel kan reageren. Tot slot is BSSI onderworpen aan alle controles waardoor transparantie en kwaliteit worden gewaarborgd.

Permanente innovatie

Bij BSSI is het een constante zorg om aan de top te blijven op vlak van reinigingstechnieken. Daarom selecteert en vernieuwt BSSI zorgvuldig zijn werkmethoden en zijn leveranciers van producten en apparatuur, zodat deze het meest geavanceerd, efficiënt en milieuvriendelijk zijn. Bovendien stimuleert BSSI creativiteit en initiatief en probeert het te anticiperen op de behoeften van zijn klanten, maar ook op zijn eigen behoeften.

BSSI wil een hedendaags en realistisch bedrijf zijn. Dat is de beste garantie voor een gezond bedrijf.

De toekomst

BSSI biedt altijd de laagste prijs met de hoogste kwaliteit. Hoe doen we dat? Omdat onze visie op service tot het uiterste wordt gedreven, zo wordt er niets aan het toeval overgelaten. Visie, ervaring, voorbereiding en optimalisatie van de dienstverlening zijn de sleutels.

LAAT ONS SCHITTEREN!

Vraag een gratis offerte vandaag

+32 (0) 2 242 27 22

Bent u geïnteresseerd in de diensten van BSSI? Wenst u meer informatie?
Neem contact met ons op, wij zullen zo spoedig mogelijk op uw verzoek reageren.

PROFESSIONEEL

ONZE EXPERTEN

Bachir LAARISSI

General Manager

Malia YACHOU

Key Account Manager

Noura TALBI

Sales Manager

Najlaa LAARISSI

Quality Manager
Human Resource Manager

Abdelaziz Ahjeij

Operation Manager

Soumia ELHACHIMI

Facility Manager